Podjetje Avant.Si d.o.o. je s svojo prepoznavno blagovno znamko NEOSERV na trgu spletnega gostovanja in registracije domen prisotno že dobro desetletje. Promocijo svojih storitev izvajajo na različne načine, enega izmed njih predstavlja tudi partnerski program. Vanj se lahko včlani kdorkoli – ne le njihove obstoječe stranke, temveč prav vsak uporabnik svetovnega spleta, ki želi s promoviranjem njihovih storitev zaslužiti. To velja tako za fizične osebe kot podjetja.

Kaj je partnerski program?

Partnerski program, za katerega pogosto uporabljamo tudi angleško zloženko affiliate program, je sistem, ki podjetju omogoča učinkovit način oglaševanja, partnerjem pa možnost ustvarjanja spletnega zaslužka. Proces je sledeč:

1.) Uporabnik se na spletni strani podjetja, ki partnerski program omogoča, prijavi v sistem.

2.) Partner prejme unikatno URL povezavo, ki vodi do spletne strani podjetja. Ker je povezava unikatna, sistem zazna, kdo je posameznega obiskovalca napotil na stran podjetja.

3.) Ko obiskovalec, ki je prek unikatne URL povezave obiskal stran podjetja, opravi nakup, partner v svojem uporabniškem računu zabeleži provizijo transakcije.

4.) Ko se partnerju na svojem uporabniškem računu nabere dovolj sredstev (mejo določi podjetje), si sredstva lahko izplača na svoj transakcijski račun, v večini primerov pa lahko svoja sredstva porabi tudi za nakup izdelkov oz. storitev v spletni trgovini podjetja, ki omogoča partnerski programa.

Kolikšen zaslužek omogoča partnerski program pri NEOSERV?

Partnerski program ponudnika spletnega gostovanja in registrarja domen NEOSERV nudi eno izmed najvišjih provizij v Sloveniji. Provizija znaša visokih 25 % od vrednosti nakupa katerega koli paketa spletnega gostovanja. Poglejmo si, kolikšne so provizije za posamezne pakete:

Paket Cena paketa Višina provizije
Beli paket gostovanja 12,19 € 3,05 €
Zeleni paket gostovanja 29,94 € 7,49 €
Modri paket gostovanja 59,95 € 14,99 €
Rdeči paket gostovanja 119,90 € 29,98 €

 

Če ste pri NEOSERV v preteklosti registrirali domeno ali najeli spletno gostovanje, ste v partnerski program že avtomatično vključeni. V svojem naročniškem centru boste v zgornjem desnem kotu našli povezavo PARTNERSKI PROGRAM, kjer boste našli unikatno kodo, prek katere lahko svoje prijatelje, sorodnike in znance napotite na stran ponudnika. Na omenjeni lokaciji boste našli vse zabeležene transakcije, prav tako pa tudi celoten promocijski material, s katerim si lahko pomagate pri učinkovitejšem oglaševanju.

V partnerski program se lahko vključite tudi v primeru, da še niste obstoječa stranka. Obiščite spletno stran – partnerski program NEOSERV – in se registrirajte. V kolikor imate prijatelja, sorodnika ali znanca, za katerega veste, da ravno išče ponudnika gostovanja, ker bo v kratkem postavil spletno stran, pa mu kar hitro pošljite svojo unikatno povezavo.

Zakaj se ne bi prijavili v partnerski program? Izgubiti nimate prav nič, kvečjemu lahko zaslužite. Če imate svojo spletno stran, blog ali Facebook profil s številnimi prijatelji, kjer lahko spletno gostovanje učinkovito promovirate, pa je le vprašanje časa, kdaj se vam bo v naročniškem centru zabeležila prva transakcija.