Eden izmed uveljavljenih in dobro poznanih registrarjev se je pred kratkim odločil, da ponudi domene po najugodnejših cenah v Sloveniji. Na najnižje cene nudi tudi garancijo, kar pomeni, da če kje drugje najdemo domeno po nižji ceni, jo registrar izenači. Po hitrem pregledu smo ugotovili, da so objavljene cene zelo ažurne, saj prav za nobeno domeno pri drugih registrarjih nismo našli nižje cene.

Registrar z garancijo najnižjih cen obstaja že od leta 2003. Pri njem je možno registrirati praktično katero koli domeno, pa naj bo ta nacionalna, generična ali tematska. Podjetje v tem trenutku ponuja že več kot 700 različnih domen, med katerimi so zagotovo najbolj priljubljene .SI, .EU, .COM in .NET, zadnje čase pa tudi .IO, .PRO, .SHOP, .TOP, .BLOG in podobne.

Kdo je registrar z garancijo najnižjih cen?

Gotovo vas že zelo zanima, pri katerem registrarju je mogoče opraviti najcenejšo registracijo domene v Sloveniji. Morda pa ste ugotovili že sami? Gre za ponudnika domen NEOSERV.si, ki poleg najugodnejših cen zagotavlja tudi naslednje:

  • NEOSERVbrezplačno DNS gostovanje za vsako registrirano domeno,
  • brezplačno zaščito podatkov o nosilcu domene (WHOIS),
  • brezplačen posredovalnik e-poštne v želeni e-poštni predal,
  • takojšnjo registracijo domen v primeru kar petih načinov plačila.

Pet načinov plačila, pri katerih je registracija domene opravljena takoj, je naslednjih: kreditna kartica, Paypal, Paysafecard, Moneta, kriptovalute. Kar se tiče slednjih, lahko plačilo poravnamo z več kot 15 različnimi kriptovalutami. To je zelo zgovoren podatek, saj vsekakor kaže na to, da gre za podjetje, ki je v koraku s časom in se hitro prilagaja tehnološkim inovacijam.

Sicer je račun mogoče poravnati tudi s klasičnim bančnim nakazilom prek UPN obrazca.

Ekipa za podporo naročnikom z največ pohvalami

Najcenejše domene v Sloveniji, bogata ponudba domenskih končnic in ostale prednosti, ki smo jih opisali v prispevku, pa še ne predstavljajo vseh razlogov, zakaj bi se nekdo odločil za registracijo domene ravno pri NEOSERV. Zelo zgovorne so namreč tudi pohvale, ki jih je ponudnik prejel od svojih naročnikov.

Največ, trenutno že več kot 1.300, si jih lahko ogledate na njihovi spletni strani. Gre za pohvale, ki jih je registrar domen in ponudnik spletnega gostovanja pridobil prek elektronske pošte. Zgovorna so tudi mnenja in priporočila na njihovi Facebook strani; trenutno se ponudnik lahko pohvali s povprečno oceno 5,0, ki temelji na skoraj 200 mnenjih. Tudi na Google My Business je objavljenih že 140 pohval, povprečna ocena 4,9 pa kaže na to, da so naročniki s prejetimi storitvami izjemno zadovoljni.

Hiter pregled pohval in priporočil nam da vedeti, da naročniki zelo cenijo NEOSERV podporo, ki je naročnikom na voljo 24 ur na dan in vse dni v letu. Tudi med vikendi in za praznike. Glede na objavljena mnenja so glavne odlike ekipe za podporo naročnikom hitra odzivnost, strokovnost in prijaznost.

Poleg najcenejših domen tudi bliskovito hitro SSD gostovanje

Če se boste odločili za registracijo domene po najnižji ceni v Sloveniji pri NEOSERV, vam svetujemo, da pri njih zakupite tudi spletno gostovanje. Njihovi strežniki so opremljeni s SSD diskovnimi enotami in zmogljivimi Intel XEON procesorji. Skupaj s 64+ GB delovnega pomnilnika in optimiziranim programskim okoljem so strežniki kot nalašč, če želite, da vaša spletna stran ali spletna trgovina deluje bliskovito hitro.

Strežnik za spletno gostovanjeNa voljo so paketi deljenega in reseller gostovanja. Prvo je namenjeno večini uporabnikov, medtem ko je reseller gostovanje primernejše za spletne mojstre in podjetja, ki se ukvarjajo z izdelavo spletnih strani. Ta vrsta gostovanja namreč omogoča nadaljnjo prodajo paketov in s tem možnost zaslužka. Poleg deljenega in reseller gostovanja so na voljo tudi paketi tako imenovanega turbo gostovanja, ki so primerljivi z VPS gostovanjem, le da pri turbo gostovanju naročniki nimajo dela z administracijo strežnika. Marsikoga namreč ravno to odvrne od zakupa VPS gostovanja.

Pri NEOSERV so o kakovosti svojih storitev tako prepričani, da na popolno zadovoljstvo nudijo kar 90 dni garancije. Če bi kot naročnik ugotovili, da vam zakupljeni paket gostovanja zaradi kakršnega koli razloga ne odgovarja, vam bodo povrnili celotno kupnino.

Ponudnika NEOSERV brez pomislekov priporočamo vsakomur. Ne le zato, ker je pri njih na voljo najcenejša registracija domen v Sloveniji, temveč tudi zaradi zanesljivega delovanja in izjemne hitrosti strežnikov. Še posebej pa zaradi njihove ekipe, ki je naročnikom vedno pripravljena pomagati po svojih najboljših močeh.